Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başka sektore gir hocam
malesef para bu sektorde

Sabri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu başlıktan hacklink satanlar pm ile ulaşsın gizli mesajını çıkarttım¿
heee herkes senin gibi yaaa.
Ayrica ulassinlar diye gerek yok, google da hacklink satin al de bak bircok blog cikiyor hacklink satisi yapan cocuklar var, emaillerini birakmislar. istesem onlara ulasarim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:26:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:22:19 --

XeroX_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacklink ama nasıl gibi bir başlık açacak kadar amatörseniz eğer Google kafa sıralara oynamayı unutup bu soruyu da sormamış olun.
R1o da piyasanın nabzını yoklayıp lamer çevre edinmek için güzel teknik...
Hacker demiyorum LAMER , ezik üç beş ergenin milletin sitesine link eklemesi. Acaba bizim sitelerimize eklense ne hissederdik...
lamer cevre edinmem gerekiyorsa gidip google da "hacklink satin al" derim, o akliniz alamayacak kadar sonuclar cikiyor onumde. oyle bir arayista degilim.
Siz oyle anlamissaniz o sizin dar gorusunuzun sayesinde. Benim turkcem ancak bu kadar, ancak bu kadar ifade edebiliyorum.

Soru gayet basit: Nasil onlarin onunde gecebiliiz. Anlamayanlar icin kalin yapiyorum.

Yukarida bir arkadas gayet iyi cozum yollari siralamis. bu kadar art niyetli oldugunuzu bilseydim bu konu acmazdim. moddan konunun kapanmasi veya silinmesini isteyecegim.