şimdi öncelikle zaten domain satış bölümüne konu açılamıyor yani bunu düzelttiler. Sanırım varolan konularda yavaş yavaş taşınıyor veya kapanıyor.
Onun haricinde bence şu anki durum en iyisi oldu çünkü bir çok kişi sadece .com veya .net domain arıyor bu sayede .org .info ve diğer bir sürü uzantı arasında kaybolmamış oluyor.
Ama ben daha öncede söylemiştim bütün alt kategoride yayınlananan konuların domain-satış ana kategorisi altında görüntülenmesi bütün alt kategorileri takip eden birisi için çok güzel olacaktır. Tabi forumlar hakkında hiç bilgim yok bu vBulletin ile mümkünmü bilmiyorum.
Şu an tek eksik bölüm 3. bölüm portföy sergi bölümü herkes burada 1 konu hakkı ile domainlerini sergileyebilir.
3-4 karakter domain bölümünün kaldırılmasını nasıl talep edersiniz
@varyemez amca çok kızar haberiniz olsun. Bence bu bölüm önemli kaldırılmasın.
Keza domain parking bölümüde çok yazılmıyor olsa da kalması gereken bölümlerden.
Bence Hemen al ile teklif üsulu satışların ayrı olmasına gerek yok.
Kesin olarak ana kategorilere yazı yazılması kapalı olmalı. Yukarıda bahsettiğin alt kategoride yazanların ana kategoride görüntülenmesi yeterli olacaktır.
Sonuç olarak şu an ki bölümde tek eksik domain satış altında 3. bölüm portföy sergileme
Sanırım siz org domainlerin ayrı olmasını istemiyorsunuz.
Belki herkesin isteği bu yöndeyse şu anki 4 kategori 3 kategoriye düşürülebilir. (jenerik zaten kaldırılmalı daha öncede konuşmuştuk.)
Org dahil edilecekse benim önerim;
Alıntı
Domain Satış
Teklif Usulü & Sabit Fiyatlı Satışlar
- 3-4 karakterli
- .Com .Net .Org
- Diğer Uzantılar
Açık Arttırma Usulü satışlar
- 3-4 karakterli
- .Com .Net .Org
- Diğer Uzantılar
Portföy Sergileme