Alıntı
İHTARDIR

Sn. İlgili / Yetkili,

Türkiye'de fikri mülkiyetin korunması ile ilgili ulusal mevzuat gereğince Film Yapımcıları, üzerinde hak sahibi bulundukları film tespitlerinin dijital iletim de dahil olmak üzere her türlü telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma iletimine izin vermek veya yasaklamak hakkına sahiptir.
ILS TURK TEKNOLOJİ İLETİŞİM SAN. TİC. A.Ş. (ILS TURK), film yapımcılarının yapımları üzerindeki ‘dijital ortamda umuma iletim hakkını’ korumak ve takip etmek üzere kurulmuş bir lisans şirketidir.

alan adlı internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, sitede film yapımcılarının ve ILS TURK koruması altında bulunan, film yapımlarının veya fragmanlarının gerekli izinler almaksızın ve yasadışı bir şekilde (video, flv, mp4, mkv, mpeg, mpg,rar ve benzer formatlarda) kullanıldığı, streaming de dahil on-line olarak izlenebildiği, direkt olarak ya da link verme yolu (basit link, derin link, embed...) ile umuma iletildiği ve/veya download yolu ile çoğaltma imkanı verildiği ve başkalarının erişimine imkan sağlandığı belirlenmiştir.
Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince işbu e-mailimizin tarafınıza ulaşmasından itibaren 3 ( üç ) gün içerisinde;

· müvekkil ILS TURK koruması altında bulunan, ihlale konu edilen ve Ek'te Excel olarak gönderilen ve aşağıda liste halinde belirtilen tüm film ve dizi yapımlarının, fragmanlarının, reklam afişlerinin ve/veya yapıma ait her türlü resim veya videonun içerikten çıkarılmasını, yapılan on-line yayınların durdurulmasını,
· aksi takdirde sitenize erişimin engellenmesi ve hakkınızda ceza ve hukuk davası açılması için ulusal ve uluslar arası mevzuattan kaynaklanan tüm başvuru ve şikayet haklarının kullanılacağını 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasının 71., 80. ve Ek 4. maddeleri gereğince ihtaren bildiririz.
Ekte, örnek olarak ihlali belirlenen bir ekran görüntüsü bulunmaktadır. Ancak, bu ihlal, sadece ekran görüntüsünde belirtilen film yapımları ile sınırlı olmadığından ILS TURK koruması altında bulunan ve aşağıda liste halinde belirtilen tüm repertuarın tarafınızca araştırılıp bulunarak yukarıda da belirtildiği üzere içerikten çıkarılması gerekmektedir. Aksi takdirde sebep olunan maddi zararın tazminine yönelik hukuk davaları açılacağını, sitenizin erişime kapatılması da dahil hakkınızda her türlü yasal yola başvurulacağını bildiririz.22/03/2013
ILS TURK TEKNOLOJİ İLETİŞİM SAN. TİC. A.Ş. / Hukuk Departmanı

G.O.R.A
Berlin Kaplanı
Vizontele Tugba
Vizontele
Sen Kimsin - Hayırdır Tekin
HÜKÜMET KADINI
KELEBEĞİN RÜYASI
AŞK KIRMIZI
MUTLU AİLE DEFTERİ
Karaoğlan
Sümelanin Şifresi Temel
Moskava'nın Şifresi Temel
Fetih 1453
Recep Ivedik 1-2-3
HOKKABAZ
Bana Bir Soygun YazCilgin Dershane 2
Uzun Hikaye
Çanakkale Çocukları
Gergedan Mevsimi
Komser Şekspir
Cinar Agaci
Eyyvah Eyyvah
Cok Film Hareketler Bunlar
Suskunlar
Muhtesem Yuzyil
Melekler Korusun
Eve Düşen Yıldırım
Adını Feriha Koydum- Emir'in Yolu
Karadağlar
Canım Babam
Ece
Doktorlar
Bir Çocuk Sevdim
Koyu Kırmızı
Bir Ömür Yetmez
Aşk ve Ceza
Kapalı Çarşı
Binbir Gece
Canım Ailem
Bıçak Sırtı
Sessiz Fırtına
Beyaz Gelincik
Hırsız Polis
Aliye
Yağmur Zamanı
Bir İstanbul Masalı
Zerda
İnsanlar Alemi
5er Beşer
Cok Güzel Hareketler
Huzurum Kalmadi
AY yemişliler
Senyuva
Benim Annem bir Melek
sinif
Bir varmis bir yokmus
Kalpsiz Adam
Firtina
Bebegim
Savcinin Karisi
ölümsüz ask
Sevincli Haller
Bekarlar
Ask ve Gurur
Korsan TV
Günes yaniklari
Dis Kapinin Mandalllari
Bir demet Tiyatro
Seksenler
Arka Sıradakiler
Çocuklar Duymasın
Zengin Kız Fakir Oğlan
Saha Dışı
Güzel Günler Göreceğiz
Dersimiz Atatürk
Yalancı Romantik
Komedi Türk
En Son Babalar duyar
Ayrılsakta Beraberiz
LAST PHOTOGRAPH
LAST STAND
BLACKBIRD
DREDD 3D
GONE
LOOPER
MS 1: MAXIMUM SECURITY (aka LOCK OUT)
NECESSARY DEATH OF CHARLIE COUNTRY MAN
RAVEN
THE PROTECTOR
UPSIDE DOWN
ABDUCTION
COLOMBIANA
CORIOLANUS
DARK TIDE
FACTORY
ORANGES
SAFE
SPECIAL FORCES
22 BULLETS
AND SOON THE DARKNESS
BODYGUARDS AND ASSASSINS
BUNRAKU
COMPANY MEN
FOR COLORED GIRLS
FROM PARIS WITH LOVE
HEARTBREAKER
KING'S SPEECH
LAUNDRY WARRIOR
MY OWN LOVE SONG
SHELTER
SKYLINE
SPECIAL RELATIONSHIP
THE EXTRAORDINARY ADV. OF ADELE BLANC-SEC
WELLCOME TO RILEYS
44 INCH CHEST
ARMY OF CRIME
BLAME IT TO MUM
BURIED
CHLOE
CITY ISLAND
CRACKS
HACHIKO
STATEN ISLAND
VENGEANCE
MY STARS
PUBLIC ENEMY #1 PART 2
SCHOOL'S OUT
SPY(IES)
SWING VOTE
TRANSPORTER 3
PUBLIC ENEMY #1 PART 1
BLACK SANDS
ORANGES
SALMON FISHING IN YEMEN
TUGGER
SAGAN
LOVE NOTES
MASKED MOBSTERS
MUTUM
PAY OFF 2
GAL
LADS & JOCKEYS
MIDDLE OF NO WHERE

Cartoons/Animation
ARTHUR AND THE REVENGE OF MALTAZARD
ARTHUR AND THE WAR OF THE TWO WORLDS
BATTLE FOR TERRA
FRIENDS FOREVER
SAMMY'S ADVENTURE (AROUND THE WORLD IN 50 YEARS
SAMMY'S ADVENTURE 2
TOTALLY SPIES
Gönderen: ILS TURK TEKNOLOJİ İLETİŞİM SAN. TİC. A.Ş. <ihbar@ilsturk.com>

Bugün maillerime bakarken gördüm böyle bir ihtar gelmiş. Ciddi bir mail'e benziyor ilsturk.com sitesine de baktım iş ciddi gibi görünüyor yani. Daha önce bu şirketten mail alan oldu mu ne öneriyorsunuz şimdi bana. Saydıkları filmleri kaldıracağıma siteyi kapatırım daha iyi, sitede olan her şeyi saymış adam.