Öncelikle görüş belirttiğiniz için teşekkür ederim. Kazanç ile kıyas edilirse zaten ciddi fark oluşur. Fakat site için gelir bir kriter değil satışımda. Kriter olanları yazdım aslında. Domain, geleceğe yönelik bir keyword olması, buna ragmen şuan bile 500 tekil sadece o kelimeden gelmesi, forumda bir çok kişinin öne çıkmak için çaba sarfedip backlinkler aldığı bir kelimede ilk sayfa ile ikinci sayfada gelip gidiyor olması, site için önemli çalışmalar yapılıp altyapısının kuvvetli olması gibi.
Tekrar belirteyim ben bu site gelir getirsin diye heryerine reklam döşemedim. Anasayfasında dahi reklam bulunmamaktadır. Getiri için hiç bir çalışma yapmadım.
Şunuda belirteyim. Google aramalarında bazı kişilerinde dikkatini çekmiş olup oradan iletişime geçip almak isteyen kişilerde çıkmıştır. Bu bilgilerin hiç birini vermeden bir bir kişi 5000 TL net rakam vermekte. Bunun yanında bir kişiye de 7500 tl fiyat verdim ve anlaşabiliriz diyip biraz daha fiyatı düşürmeye çalıştı o sebeple anlaşamadık ve satış yapmadım.