Facebook Amerika dışındaki ülkelerin fatura adresi tanımlaması yapamıyor. Sadece kartın fatura adresi yani ülke ve şehir , hesabına giriş yaptığın adresinle aynı olmasını istiyor.
Sana tavsiyem ; Garanti , iş bankası kredi kartı kullan , bazı kredi kartlarını hileli olarak algılıyor. Banka ile alakalı herhalde.
garanti ve iş bankası kullandım şuana kadar facebook reklamları için. Zaten bir kartla bir kere hileli gibi algılandığında hangi hesaptan olursa olsun sanırım o kart artık kara listeye alıyorlar. Diğer hesaplarımda da denedim. İşleminize devam edemiyoruz şeklinde açıklamasız genel bir uyarı veriyor. Belki de aynı tarayıcı yada ip adresinden algılıyordur. Gerçekten bir çözüm varsa yardımcı olursan sevinirim arkadaşım.