telefon ile destek vermek gerçekten lüks bir hizmet tam anlamıyla tel desteği veren firma zaten prof.tur ve bu hizmeti veren çok az firma var internetbilisim vs...
ama şu bence kesinlikle bir gerçek ki bir host firması kesinlikle haftanın 7 günü 24 saati bir ticket geldimi en geç 30 dk içinde bir cevap vermeli (ilgileniyoruz,çözüldü,power yanmış değiştiriliyor) gibi...
Yazdıklarınıza saygı duyuyorum . Bazen otomatik cevapla bu sorun giderilebiliyor . kullanıcı destek talebi açtıgı zaman mail adresine otomatik cevap gidiyor destek talebiniz elimize ulaşmıştır diye .
Ama şuda varki bazen öyle sorunlarla karşılaşıyoruzki sorunu çözmeden vede ne zamana kadar çözülecegini kestiremeden cevap yazmak bana yanlış geliyor .
ben genellikle destek taleplerinde destek talebiniz işleme alınmıştır diyorum çünkü soruna bakıp ne zamana kadar çözülecek olma nedeni nedir bakmak incelemek lazım sorunu çözdükten sonra yazmak daha mantıklı geliyor haksızmıyım
biraz empati kurarak sorun çözülmeden size sürekli yazanmı dogru olur yoksa 1 kere de yazıp sorunun çözüldügünü bildiren yazımı daha iyidir
saygılarla