75 TL limitli sıradan bir facebook reklam hesabını 5.000 TL ye satmak ne demek ?
Tamam insanlar şuan reklam hesabı açarken zorlanıyor olabilir, buna bende dahilim. Fakat çalışmalar sonucunda dünden buyana aktif şuan 4 reklam hesabım mevcut.
Ama şuan sizin yaptığınız tamamiyle insanların zor durumunu göz önünde bulundurarak sıradan bir hesabı 5000 TL gibi yüksek bir rakama satıyorum demek, resmen ayıptır.
OnayReklam kardeşim, güzel konularına denk geliyor okuyor katılıyordum fakat, kusura bakma bu konunu gördüğümde şaşkınlığımı gizleyemedim, konuyu baltalamak yada seni aşağılayacak birşey yapmak amacında değilim.
Sadece insanları saf yerine koyma lütfen 75 TL harcama limitli bir hesap 5000TL olduğu nerde görülmüş, ayıp bence kapat konuyu...
Ben karşı tarafa güvenip kendi kredi kartımı verecem o kartla ya bir işe bulaşırsa ben bunun riskini alıyorum. Bir ikincisi de hesabın limiti istendiği taktirde 500 TL yapılıp verilebilir dedim. Bu şartlar altında elimde 4 tane hesap var diyorsun sen kaç paraya satardın. Ve bu hesapların bir piyasası yok herkes satmıyor. Çalıntı borçlu hesap arıyorsan bulursun kimse benim gibi kendi kredi kartı ile vermez.