bana ne yazdığını gösterde okuyayım. ben senin gibilere bişeyler anlatmayada çalışmıyorum görünen köy klavuz istemez diyorum şimdiden yandex için seo çalışmalarınızı yapın diyorum. yandex i öğrenin diyorum. tr genelinde yandex kullanımı oldukça hızlı bir şekilde artmış durumdayken halen google diyorsunuz ben ve benden önce yüzlerce kişi google dolandırıcıdır google tıklama amaçlı çalışıyor, google webmasterları alaşağı diyor, google kendini düşünüyor diye feryat ediyorken sen halen google benim yastığımın ortağı diyorsun. ben ne yandex te çalışıyorum ne de yandexi koruyorum. ama az önce bir arkadaş söylemişti zaten zaman en güzel ilaçtır.
zamanı gelecek sende yandex ten daha fazla nasıl kazanırım gibi konular açacaksın emin ol.
şunuda ekleyeyim sitelerimin çoğu kurumsal ve gelen hitin yani 20 hitin 9 tanesi yandex ten geliyor. bu demektir ki yandex hem kullanıcılara hemde kurumsal sitelere önem veriyor.
Senin gibi hayal görmüyorum veya kimseyi yanıltıcı mesaj'da yazmıyorum (%95 gibi)
Ben okuduk larımı ve seni çok iyi anlıyorum. Sabahdan beri yazıyoruz burda belki sen birşey anlarsın diye ama boşuna uğraşıyormuşuz.