Malumunuz geçen hafta şirket soyulmuştu savcılık vs hala sürüyor onun şokunu atlatamadan evimizde bir hırsılıklık oldu kısaca anlatayım
Kızım anaokuluna gidiyor eşim bırakıyor hergün neyse haliyle oradan arkadaşlar vs edindi 1 senedir birbirlerine gidip kahve çay muhabbet ederler herşey iyi güzel bazı aileler ile ailece görüşüyoruz sıkıntı yok dün yine okuldan bir arkadaşı gelmiş bize kahve içmeye bizim hanım kahve yaparken oda lavaboya gideceğiniz söylemiş neyse eşimde çocuklar bağırıyor diye bakayım demiş bir bakmış arkadaşı bizim yatak odasında 3 tane yüzük vardı orda eşimin bi bakmış yüzükler yok demiş burada yüzüklerim vardı gördün mü diye yok görmedim ben parfüm sıkmaya geldim demiş senin ne işin var bizim yatak odamızda be zilli. Neyse başlamışlar yüzüğü aramaya o kız demiş başka altının varmıydı çalmasınlar diye hanımda kızımın bileziği var odasında demiş bakmışlar bilezik yerinde duruyor. sonra arkadaşı çıkmış gitmiş hanımın diğer arkadaşı aramış akşam size oturmaya gelicez eşimle diye bizde ailece görüşüyoruz. Demiş böyle böyle Xxx kişi bize geldi yüzüklerim yok diye arkadaşıda demiş 2 hafta önce o bizdeyken benim 500 liram kayboldu diyince hanım demiş bileziğie çalmasın bir bakayım bir bakmış bilezik yok

sonra durumu çaktık polis çağırdık o kız eşinle geldi oturduk konuştuk bak aldıysan ver şikayetten vazgeçeyim dedim çünkü başka türlü alamazdım yüzük ve bilezikleri sonra bileziği çıkardı kız bükülmüş kırılmış benim kızım aldı demiş o kızın oraya çıkması imkansız onun aldığı belli.. daha fazla uzatmıyayım eşide bugün için söz verdi yüzükleri alıcaz bugün kuyumcudan umarım bir aksilik çıkmaz. Siz siz olun kimseye güvenmeyein ulu orta yerde bir şeyinizi bırakmayın.