iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu elemanın dediklerine inanmamaya başladım. Önceden çok takip ederdim ama şimdi sıkmaya başlıyor. Aynı içeriği 100 kere yazıyor reklam mailleri gönderiyor daha bir çok şey.
Seo alanında kendini çok iyi pazarlayanlardan birisi. Ülkemizde de bu kişiye benzer örnekler var. Bence SEO'yu pazarlamak için kendini pazarlamak %50, referans %50'dir.

Belkide sadece birilerinin tavsiyelerine uyarak, seo'da bir yere gelen bir çok kişi vardır. Kimbilir? Ama kimse tavsiye vereni tanımaz, ama kendini iyi pazarlayanı herkes tanır.

Bu tipler, aldıkları bilgiyi çok iyi pazarlıyorlar. Ama bunlara bilgi vereni herkes tanımıyor. Ama bu adamları herkes tanır.

zagor75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın @abirisebil, 2007 de patentini aldığı bazı algoritmaları kullanmaya başlaması, yani o algoritmaları çalıştıracak serverların ancak 2012 de piyasaya sürülmesi, google ın donanım teknolojisinden en az 5 yıl ilerde olduğunun bir ispatı gibi, blackhat konusunda fazla umutlu olmamak gerektiğini açıkça göstermekte. Bu nedenlerle semantic web konusu oldukça önem kazanıyor. Uygun bir zamanda Döküman doğrusallaştırma, kök bulma, ağırlık verme, Cosinus Benzerliği konularında bir konu açarak, her biri bir bilim olan bu başlıklar üzerinde tartışma başlatmayı planlıyorum. Sizin de semantic konusunda başlatacağınız değerli konuları merakla beklemekteyim.

Saygılarımla.
Sayın @zagor75, semantik konusunda örnek verdiğim sitelere hiç dikkat ettiniz mi? Acaba o sitelerin ilk güncellemde, ilk sıraları alacağını anlatmam sizce tesadüf mü?

Bu haberi yayan kişi sizce benim gibi bir öngörüde bulunsa bunun reklamını nasıl yapardı?

Seo'da gelecek bilgi birikiminde artık.