wmyolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşın verdiği bilgiler seocu olmayan biri bile ezbere bildiği şeyler farklı birşeyler görmek istedim ama olmadı
hocam bu işte yapabileceğiniz çalışmalar sabit extrada rss dizin yada direk link alma olayına girebilirsiniz. Benim burada dikkat çekmek istediğim nokta belli bir süre bu dediklerimi bir düzen içinde uyguladıktan sonra zaten sitenizin örümcekler gözünde bir imajı olucak ve bot adeta sitenizden ayrılmıcaktır. Kabaca saniyede index alma olayı gerçekleşecektir. Bunu şöyle düşünmek lazım. İndexleme olayı botun görevi, kodlayan eleman demişki x.com sitesinde sürekli güncelleme sürekli yeni bişeyler oluyorsa bunu veritabanına kaydet. sürekli olduğu zaman botda sürekli kalıyor olay bu. index hızınız dk ya saniyeye düştükten sonra ping olayını yapmaya gerekte yok zaten. bilmem anlatabildim mi.

Ayrıca tüm bunları yaptığınızdan eminseniz hala bırak hızlısın hiç index bile almıyorsa ya domain olarak bi sorunun vardır yada girdiğiniz içerik kopy past içerik filandır. Başka bi alternatif yok malesef. Ben kendim bu dediklerimi onlarca sitede denedim ve olumlu sonuç aldım. Eminimde benzer şekilde deneyip olumlu sonuç alanlarımız vardır.

Fark isteyen arkadaşlara hitaben; sihirli bir değnek yok malesef, çok sıkıntı oluyorsa Webmaster tools "google bot gibi getir" kısmını kullanmanızı tavsiye ederim.