ov konu ne olmuş ben kimseden para dilenmiyorum ben kredi istiyorum geri ödemede kendime çok güveniyorum en kötü ihtimalimla aylık adf.lyden referanslarım sayesinde 300TL gibi bir param geliyor en kötü şartlarda direk o parayı krediye bağlarım.Herkez kendisine göre birşey yazmış yok okumucaksın parayı kırmak istiyorusun yok babanı dinlemiyorsun gibi evet babamı dinlemiyorum o benim iş sahibi olmamaı sıradan hayat kurmamı istiyorum ama ben sıradan biri değilim hayata bakış açılarım bir çok insandan farklı dersler bana mantıklı ne yazıkki gelmiyor ama istemesemde gidiyorum ve okulumu bitiricem neden bitiricem mak. müh. olarak aklımdaki üretmek istediğim birkaç tane projelerim var bunların üretimlerine geçmek istiyorum ve süre zarfındada 5 yıl içinde iyi bir birikim yapmak istiyorum bunun içinde krediye ihtiyacım var kimseden bir nasiyat vs beklemiyorum sadece kredi bir şekilde çekmem lazım belki bankacı arkadaşlar vardır biraz bilgilendirme yapabilirler.yakında kendi şahış şireketimi kurucam belki onun üzerine bir kredi çekebilirim?