Merhaba, eşimin iş durumundan ötürü İzmir'e taşınacağım 1 aya kadar. İzmir'de full time çalışabileceğim Konak ve civarı ilçelerde (aracım var gidiş gelişler problem olmayacaktır) düzenli bir kurumda çalışmak istiyorum.
Niteliklerim:- Php + Html + Css + Js ve Grafik Tasarım üzerine çalışıyorum
- Kullanmış olduğum alt yapı ile kısa sürede ciddi web projeleri oluşturabilirim.
- Proje geliştirmenliği yapabiliyorum. Ufacık bir fikir ile yatırım dahilinde para kazandırabilecek fikirler üretip hayata geçirebiliyorum.
- Matbaa dili konusunda deneyimliyim, Basılacak bir işin renk ayrımından tutunda matbaadaki kalıp hesabına bıçağına kadar işlerini yürütebilirim, bir ajansta uzun süre genel koordinatörlük yaptım.
- Dizgi konusunda uzmanım, dergi editörlüğü yapabilirim.
- Fotoğrafçılık konusunda deneyimliyim.
- Flash + As3 konusunda orta düzeydeyim fakat flash işleri ile ilgilenmek istemiyorum ihtiyaç olmadıkça.
- Flash + xml çalışmaları kısa sürede yönetilebilir hale getirebilirim.
Kullandığım programlar:
Adobe Photoshop : Uzman
Adobe İndesign : Uzman +
Adobe illustrator: Orta seviyedeyim fakat kullanma ihtiyacı hissetmedim. İllustrator çalışmaları kolaylıkla indesign ortamına aktarıp çalışmayı düzenleyip tekrar illustrator ortamına aktarabilirim. Yada 1 hafta içerisinde İllustrator'de uzman seviyeye gelebilirim.
Freehand : Orta Seviye (İllustrator için geçerli durumumla aynıdır)
Corel Draw : Orta Seviye (İllustrator için geçerli durumumla aynıdır)
Adobe Dreamweaver: Bilgiliyim fakat kullanma ihtiyacı hissetmiyorum.
Yabancı Diller:
İngilizce bilgim orta seviye deyip kandırmayacağım

ingilizce konusunda okuduğumu anlayabilirim kendimi geliştirecek, gelen dökümanların çevirisini yapabilecek ingilizce bilgisine sahibim, zaten google translate tarzı ortamlar bu konuda deneyimsiz birine bile ciddi manada yardımcı olmakta, fakat ingilizce konuşma konusunda ketumum üzerine fazla düşmedim.
İstanbul'da uzunca bir süre bir ajansta genel koordinatör olarak çalıştım fakat çalıştığım ajans ağırlıklı olarak masaüstü yayıncılık üzerine olduğu için devam etmeme kararı aldım çünkü Web alanında ilerlemek istiyorum.
28 yaşındayım. Epey süredir evden freelance olarak çalışmaktayım Evli bir çocuk sahibiyim, Freelance olarak hayatımı belki daha iyi idare ediyorum ama ciddi bir düzensizlik oluşmaya başladı bende. Buda iş düzenimi olumsuz yönde etkilemeye başladı.
Gsm : 0544 461 72 47
Emrah KAYA