Ufkabakan;

elemanlar daha yukardaki şartlarımı okumadan bende fiyat soruyor
program hakkında ön bilgi.. kendi programcılıklarını isbat edecek birşey yok
1 aydır sürünüyorum
eleman bana program ekran görüntüleri gösterdi. hastane otomasyonu yazıyormuş güya...
iflahımı kesit.. aynı konuyu defaatle anlattım. 10 sayfalık ekran görüntülü metin hazırladım isteği üzerine.. OKUMADI... hala bu akşama kadar 10 gündür söylediiğim hatayı yaptı. yazdığını iddia ettiği exe yi bana gönderdi. sonuç sıfır. defalarca alternatif denedim. sıfır

bide bana demezmi.. sen daha önce program kontrolü yapmadın mı diye.. soruyu değiştirip. sen daha önce program yazdın mı demek zorunda kaldım. çünki sürekli aynı hataları yapıp bana kontrol etmeden exe gönderiyordu.

sborg u hiç kullanmadım. ama 1 ekran görüntüsüne baktım

tam olarak ne sborg nede rapidleech mantığında birşey istemiyorum
çünki zaten ondan biraz gelişmiş bir programı 2 yıldır kullanıyorum
sorunum yeni resim hostları ve yeni özellikleri. daha önce AutoIT ile yazan arkadaşlar malum resim hostları ile ilgili sorunu aşamadıkları için yeni coder aramak zorunda kaldım
yoksa halen kullandığım program hem çok hızlı hemde sorunsuz denecek şekilde çalışıyor

ama yeni istek ve hedeflere uygun değil

sonuç dosyasını ekrandaki seçimlere bağlı değişkenler ile
image host ları ise modüler ve host değişiklik yaptıkça exe de değişiklik yapmadan imagehost ile ilgili xml dosyayı güncelleyerek yola devam edebileceğim kurgu arıyorum

eleman daha en basit bir resim upload edip.. o resme ait html ve bbcode değerini döndürmeden bende demo parası istiyor utanmadan. sanki demo yap diye zorladım da....

Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda ben cevap vereyim, @tosunpasa şuan istediğine benzer, öznel kendi fonksiyonlarımla yazdığım, HTTP Emulatoru, Upload, download, Screen capture vs otomatik yapan, 6000 satır koda yakın bir çalışmam var. Ben "VB 6.0" kullanıyordum, bazı konularda 98 den kalma VB 6.0 ile sonuca ulaşmak neredeyse imkansız. Özellikle netwotk/socket işlemlerinde, unicode veya büyük (2GB+) dosya işlemlerinde sıkıntılı... Fakat VB.NET ile bu sorunların aşıldığını düşünüyorum.

@tosunpasa
Hocam programın yapmasını istediğiniz bazı temel özellikleri, biraz daha detaylı bir şekilde konuda sunmanızı tavsiye ederim. Tahminim, sBorg'un özel ihtiyaçlarınıza göre KİŞİSELEŞTİRİLMİŞ, Desktop versiyonunu istiyorsunuz, bir dönem benim VB 6.0 ile yazdığım türden? Eğer öyleyse buradaki programcı arkadaşlara basit bir işlem şeması yada görev listesi verirseniz daha iyi olur.