F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman PhpMyAdmin'den tablo ayarlarından baslik tablosunu düzenleyerek Boş yazan kısma bir tık atıp varsayılan değeri null olarak tanımlayacaksınız. Daha sonra başlık yazılı olmayan alanları tek tek düzenleyerek NULL u seçeceksiniz. Ancak o şekilde çalışır bu kod.
Kardeş teşekkür ederim o detayı atlamışım ben kilit oldugum nokta orasıymış demekki yönetici panelinden haberleri girerken başlıkları kontrol ettirecegim eger boş ise null degeri gönderecegim veritabanına olay çözülecek tekrar teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:03:53 -->-> Daha önceki mesaj 03:50:57 --

Daha Kolay bir yolla hallettim kardeş olmayan haber başlıgına yok yazdıracagım sonra onu kontrol ettiriyorum select * from haberler where baslik <> 'yok' order by id desc bu şekilde sorunsuz çalışıyor null a falan ihtiyaç yok olmayan haber başlıgına yok yazsınlar güzel oldu bu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:12:14 -->-> Daha önceki mesaj 04:03:53 --

benim bu gece kafa degişik çalışır oldu neden yok yazdırıyorum ki select * from haberler where baslik <> '' order by id desc olarak yaptım boş geçilirse haber çıkmıyor artık