Casper M54SE - GÜÇLENDİRİLMİŞ YENİLENMİŞ KAÇIRILMIYCAK FIRSAT İnternet Ofis Uygulamaları için ideal İlk Gelen ALIR SADECE 250 TL

İşlemci : İntel Core Duo 1.86 ghz T2450 DEN CORE 2 DUOT6400 e yükseltildi
Bellek (Ram) : 1 GB DDR2 Ram yerinee 2 GB DDR2 RAM
Sabit Disk (Hdd) : 80 GB Hard Disk yerine 250 GB Harddisk
Ekran (Lcd) : 14.1"
Kablosuz : Evet
Ekran Kartı : Onboard
Bluetooth : Hayır
Kamera : 1.3 mp Webcam (sürücü yüklü değil sanırım kasası değişirken takılmamışta olabilir)
Optik Sürücü : DvD/Rom
Kart Okuyucu : Evet
KLAVYE : SAĞLAM EKSİKSİZ
TOUCPAD : yenilendi, Sıfır
Şarj Aleti: Yan sanayi Tamir görmüş sorunsuz
Batarya : Yok
Casper m54selerden tamamen farklı Kasası yenilendi Gayet sağlam menteşeler Sağlam Kırık Çıkık Çatlak Kesinlikle Yok, kasası çok diridir alan arkadaş görünce anlıyacaktır. Anakart aynı modeldeki satış yapan exper anakartıyla değiştirildi Tamire gidilmedi Sağlam Board Takılı (açılışta exper yazısı geliyor kapatıladabilir)
el dayanan sağ bölümde biraz boya aşınması var , Bataryası var ama ben yok sayıyorum (sanırım ölü fişe takmadan batarya çalışmıyor ve bataryaya geçildiğinde 30 dakika kadar gidiyor ama titreme yapıyor ) fişe takılı kullanımı sorunsuz gayet güzel, ikinci bilgisayar olarak çocuğunuz veya ofis uygulamaları, Facebook Film internet için ideal , yeni oyunları oynatmaz ufak oyunlar oynatabilir sadece (fifa 2005 serisi gta vice flash oyunlar) ekranda çok hafif sağda varla yok arası hafif ışık azalması var gibi yada olmayabilir banada öyle geliyor olabilir, ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazmak istiyorum, kendim nasıl mal alırken herşeyi bilmek istersem, satarkende alıcının bilmesini isterim, Genel olarak yazdıklarım ekstra yapılan eklentiler fiyatına yaşına göre Çok uygun bir dizüstü bilgisayar
Atıl durumda olup kullanılmadığı için Satışa Çıkarıyorum, Herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazdım lütfen dikkatlice okuyunuz fiyatı hızlı satılması için uygun tutuyorum ilk gelen alır. Parçalayarak satsam daha fazla eder Ama bu şekilde alanın işini görsün istiyorum , Alana hayırlı olsun
SADECE 240TL
(Elektronik cihaz olduğu için iade kabul edilmeyecektir, özenli paketlenip kargolanacaktır)