Merhaba arkadaşlar,

İlk etapta 100 Adet makale ve 100 adet tanıtım yazısı yazdırılacaktır. İstenildiğinde makale ve tanıtım yazısı konusu ve örnek konu başlıkları tarafınıza özel mesajla iletebilirim.

Makale ve tanıtım yazıları yüzde yüz özgün, anlam bütünlüğünü olan, imla kurallarına ve seoya uygun olması gerekiyor. Yazıların özgün olup olmadığı kontrol edilecek. Makale için sizlere başlıklar, anahtar kelimeler ve iki adet ara başlık veriyorum. Ara başlıklar sırasıyla h2 ve h3 tagıyla yazılmasını anahtar kelimelere <strong> <em> <italic> taglarının uygunlanmasını ve eş anlamlılarının kullanılmasını gerekiyor. Makale yazıları 300-550 kelime arasında yazılması gerekiyor (bağlaçlar haricinde). Konu ile ilgili resimler ve videolar tarafımdan eklenecek. Makaleler site ziyaretçisini bilgilendirecek türde doyurucu olması gerekiyor.

Tanıtım yazıları için size başlık, ara başlık (h2 tagıyla) ve anahtar kelime verilecek. Tanıtım yazıları ise yine makale yazısı gibi olacak 150-200 kelime arasında olacak.

Önemli : Makalelerde ve tanııtm yazılarında hata olması durumunda düzeltilmesi talep edilecek. Makalelerin alıntı yada kopya çıkması, istenilen sürede teslim edilememesi durumlarında negatif ticaret puanı verme hakkımı da saklı tutuyorum. Memnun kaldığım yazar arkadaşlara ayrıca ekstra iş verilecektir.

Ödeme
-Makale ve tanıtım yazılarına alt limit ücreti verilecek.
-Ödeme sanalpazar.com üzerinden yapılacaktır.
-Ödeme makalelerin hepsi teslim edildiğinde tarafınıza yapılacaktır.

İşi ne kadar sürede bitireceğinizi, daha önce yazdığınız makale örneğini veya linkini özel mesajla göndermenizi ve konuya özel mesajı ilettiğinizi belirtiniz.

İyi çalışmalar.