hemato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Flash oyun sitem varda.
Bu flash oyun sitesine oyun eklerken
Başlık açıklama anahtarlar kısmında şablon kullansam nasıl olur ?

Her bir oyun için
Atıyorum başlıklar(title) aynı standartda olacak ama oyun ismi yeri değişcek
Açıklama(meta-desc) aynı olacak ama oyun ismi değişecek
Etiketler(meta-keywords) aynı olacak ama oyun ismi kısmı farklı olacak

Bu standart şablonu kendim yazdım ve özgün.

Bunun zararı olur mu ?

title neysede sence bu şekilde description olurmu ?

spam kralı olur bence

beceri oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
yemek oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
barbie giydir oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
barbie yemek oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
motor oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
araba oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
yarış arabası oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
Kızak oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
friv oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
deli kız oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
yeşil ördek oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
sivasın yollarına oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.
çıkayım dağlarına oyunlarının yer aldığı ücretsiz kız oyunları sitesi.En güzel kral oyunlar xxx.net ten oynanır.