Jane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam onlar için elbet daha iyi olurda böyle finaller ne zaman denk geldi ki (Şahsen ben Barça Madrid Şl finali istemem bıktık.) Geçen seneye bakarsak bu aşamalarda eşleşmişleri var. Tamam %100 tarafsız olmasalarda en azından Şike lafı biraz ağır

Ve dediğin gibi ne paralar dönüyor bu organizasyonda. Düşünsene 1 kez yakalandın. Eskisi gibi olamazsın artık insanlar izlemez. Bunu göze alamazlar.
iyide ustam yakalanmak dediğin şeyi tüm dünya biliyor zaten düşün 10-20 tane top var hepsi aynı ebatta aynı boyda aynı renkte 1-2 gün önce deneme kurası çekiyorsun 2 gün sonra çektiğin kura ile deneme kurası aynı çıkıyor zaten burda olaya müdahil olduklarını ispatladılar ahmet çakarda olayı canlı gösterince medyada bunu malzeme yaptı. uefa'nın bu olaya müdahil olduğunu düşünüyorum ve eğer gerçekten müdahil oluyorsa ki bence oluyor şikeden hiç bir farkı yoktur. en azından benim düşünceme göre katılırsınız yada katılmazsınız bilemiyorum ama gidip x takıma al şu 10 milyon doları maçta bize yenil demekle şu kuralar da şu takımlar eşleşirse bizim menfaatlerimize dir demesi bana göre aynıdır ve yine söylüyorum uefa'nın böle cambazlık yaptığını düşünüyorum keza gerçekten yaptıysa da bana göre şikeden hiç bir farkı yoktur. bugün galatasaraya madrid çıktıysa bunu uefa , sponsorlar vs vs istemişlerdir madrid'den türkiye'ye gelecek seyircilerden ve türkiyeden madri de gidecek seyircilerden en basitini düşünün tur şirketleri , oteller vs vs ne kadar para kazanacaklar. ama madrid ile gs eşleşmesede örneğin malaga ile eşleşşeydi belki gs daha rahat tur atlayıp kasasına daha çok para koyabılırdı ha belki madridi yenip de tur atlar ama bir malaga ile bir madrid aynı değil. eee mantıken gs'nin önüne taş koymuş olmadılar mı ? o zaman abi bana göre buda şikedir ve üstüne gidilmelidir uefa dır yapar dır kimse birşey diyemez yerine üzerine gidilmelidir ama tabi kim gider orası da meçhul

Mesela şöyle'de düşünün diyorlar ki neden iki ülke hiç eşleşmedi ? aynı mantıkla yola çıkın atıyorum iki alman ekibi eşleşseydi ne olurdu ? 3-5 TL otobüs ile yada 10 TL benzin ile stada gidip 100 TL 'de bilete verip maçını izlerlerdi değil mi ? ama ispanya nerede türkiye nerede ? aradaki maddi farka bakarmısınız ? Tur firmaların'dan tutun'da uçaklara kadar , otellere kadar herşey planlı ve programları işliyor. uefa bunları ayarlıyor şirketler organizasyon düzenliyor parayı kaldırıyor uefa ile kırışıyor hem kendi markasının reklamını yapıyor hem para kazanıyor.