Bu turnuva bazılarınız bakış açısından çok öte bir turnuva öle ufak hayeller kurmayın milyon dolarlar dönüyor buralarda gerek yayın hakları olsun gerek turizm sektörü olsun gerek acenteler olsun böle daha bir dünya madde sıralanabilir bunların her biride ayrı ayrı para demektir. kulüp maçlarda sattığı biletlerin parasını uefa'ya mı gönderiyor al kardeşim biz bugun şu kadar bilet saatık bu parasımı diyor bu uefa milyon dolarları külüplere babasının hayrınamı dağıtıyor reklam gelirleri , sponsorlar vs vs aldığı dünya para var , bu paralar dağıtılıyor külüplere ikramiye olarak maç kazandıklarında yada tur atladıklarında. ben şunu sölüyorum hep bizim futbol diye oyundan ibaret sandığımız şeyin altında neler dönüyor neler. hem maddi hem manevi duygular var bu işin içinde. soruyorum size bugun yarı final maçı barca-madridmi olsa gerek yayın gerek tur şirketleri vs vs daha çok mu kazanırdı yoksa barca-madrid veya barca-bayern yada real-bayern finalde karşı karşıyamı gelselerdi daha çok heycan olurdu aynı zamanda izlenme ve çeşitli maddi gelirler ? bu tür şeyler bence gerçekten yapılıyordur.