kanalı yaklaşık olarak 2 saat olmadı bile açalıı açarken gmailden de ulkemi yabancı ulke olarak degiştirdim yotubedende eski knala geçip gene aynı şekilde yurt dışı olarak degiştirdim herhangibi bir sıkıntı yaşamadımm
Kanal adsense ile iliskilendirilmis durumda mi peki hocam?Birde email de yeni alinmis sifir bir mail adresmiydi ? tesekkürler cevabiniz icin.
her zaman olduğu gibi herşeyi inanılmaz abartıyorsunuz.
2 ay önce açtığım kanallarda problem yok, 1 önce açtığım 1-2 kanalda yeni videolar için para kazanma sekmesi yok 1 hafta önce açtığım kanalda para kazanmada hiçbir değişiklik yok.Yani bu durumun kanalın yaşıyla ilgisi yok..
Dostum surdan sonra yazdiginin bizim konumuzla ilgisi yok, biz lokasyon konusmuyoruz endiselenmiyouz zaten.. Tr ye acildimi kapandimi , abd vs diye endisemiz yok..Genel bi problemimiz var, projelerimiz var elimizde 100 adet kanalimiz var bilmem anlatabiliyormuyum?? Suan video yükleyemeyenler icin burda yazip cözümü bulmaktan bulmaya calismaktan baska daha verimli ne önerirsin? R10 un database hakkinda mi endiselerin var, yada en gereksiz mesajlari bunlarmi gördün koca forumda..?konusmayalimmi..
Daha önce youtube ya da adsense bizim abd seçip para kazanmayı etkinleştirdiğimizi bilmiyor muydu? Mantıklı düşündüğümüzde abd lokasyonlu olup hiçbir getirisi olmayan kanal mı yoksa türkiyeden yönetilen ama reklam verenleri memnun edecek bir hesap mı daha önemlidir adsense için?
Merak etmeyin onlar da farkında herşeyin bu şekilde işlerine geldiği için zaten bunu mümkün kılıyorlar.Eğer bunu istemeseler manuel onaylama sistemi getirir abd dışından yapılan hiçbir yüklemeyi kabul etmezlerdi.