Konuya olumlu olumsuz yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katilmiyorum bu duruma. Eski sitedeki sahibt ziyaretcisi olan bos sitedeki icerigi guncelleyip duzgun hale getirirsen yeni ugrastigin siteye oranla daha fazla verim alirsin.

Google uzerinde guven diye bir kavram var. Eski hep aktif olan sitelere bu guveni sagaliyor. Ayrica yuzde 5 cok dusuk bir oran geri donen ziyaretci orani olarak.

Basarili oran yuzde 40-50 arasidir..

http://i.imgur.com/IzFkovU.png
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler.En başta 100 kişiden 5 i geri geliyorsa demiştim bu oran %5 demek değildir şöyleki her yeni 100 ziyaret sizin 5 stabil ziyaretçinize denk gelmesi durumundan bahsettim bu çok iyi bir oran.Bu gün sitenize 10.000 yeni kişi girse ve mevcut ziyaretçi sayınız 11.000 ise ertesi gün 11.500 olacaktır bu da oldukça hızlı bir büyümedir.Bunun dışında ben eski ve 0 geri dönüş sağlayan başarılı olmamış, insanların hemen çıktığı bir siteyi , yeni ama iyi geri dönüşleri olan bir siteden daha değerli görmüyorum.Ama google ne der tabi bilemeyiz.Ben sadece biraz deneyimledim biraz da Google ile empati kurmaya çalıştım..Şunu söyleyeyim eğer 1 numaralı site 2 numaralı siteden gerçekten sizin dediğiniz gibi daha değerli ise bu Google un bir açığıdır ve 5 yıldan fazla bir süredir bu açık devam ediyordur.Bu yüzden böyle birşeyin olabileceğini ben hiç zannetmiyorum.