Öncelikle konu sahibi arkadaşın sitesi hayırlı olsun. Bence hiç diziyi katma işin içine. Madem sinemaizle sitenin adı. Kesinlikle bazı çalışmalar yaptırman gerekiyor. Ancak benim düştüğüm hataya düşüpte her önüne gelene, eş dost diyip, gereksiz çalışmalar yaptırma. Günlük 3-5 artık ne ise belirli sayıda film eklemeye özen göster. Ben başarılı olamadım belki sen başarıya ulaşırsın.
Arkadaşım nasıl yapıyorsunuz bunu anlamış değilim. Daha öncede bu tarz bir konuda yazdım yine yazıyorum. 1,5 senelik alp video scripti kurulu bir film sitem var. 1477 adet kendi uploadım sitemin reklarının gömülü olduğu film var. Bir çok sözde seo çalışması yaptırdım. Ancak sonuç hafta içi 1,5k, hafta sonu 2,5k hiti var. Ben artık anlam veremedim bu işe nerede hata yapıyorum. Elle tutulur da para harcadım. Artık iyiden iyiye zora soktu beni ve sinirlerimi yıprattı bu site. Konu sahibi arkadaşın da müsadesi ile yardım etmek isteyen veya ücretli destek vererek garantili stabil olarak hit artışı sağlayabilecek arkadaşlar var ise benimle iletişime geçebilirler.
arkadaşım işte bende bu sebepten karar veremiyorum. yani bir arkadaşım diyor ki ben hiçbirşey yaptırmadım şu kadar hitim var, bir diğeri de sizin gibi bir sürü para harcadım ama halen bi gelişme yok. gerçekten kafam çok karışıyor bu kadar yazıyı okuyunca.
Müsade senin tabi ki herkes faydalanabilir bu konudan

düzenli olarak hit artışı sağlanabilir mi pek emin değilim bu konuda. yani bir yere kadar belki artış sağlanır ama ondan sonra duraklar diye tahmin ediyorum. yalnışım varsa düzeltin lütfen.