Yatırımcı 1 kez para koyar projeyi hayata geçirir sonra o projeden kazanç bekler
Kazanç olcak tabiki. Örnek veriyorum 100 bin lira yatırdıysa belli bir süre içerisinde 3 katını 5 katını zaten kazanıcak. Ama ömür boyu 5 yıl sonra 10 yıl sonra bile bu adama kira öder gibi para ödiyecek olmamız bize koyar açıkçası..
Hocam tüm projelerde hisse üzerinden olur zaten yatırım. Belirli bir para karşılığı hisse vererek yatırım almış olursun. Adam derdini tam olarak anlatamadığından kaba taslak konuşma tarzı size garip gelmiş. Bende olsam aynı beklentide olurdum. Umarım yalnış anlamazsınız mesajımı zira yatırımın temel mantığı budur. Para = Hisse, ilerleyen süreçte sözleşme şartları değişebilir tabi.
Hocam dediğim gibi, desinki bize bakın 100 bin lira yatırıyorum bu projeye şu sene sonunda bu paramın 5'e katlanmış olmasını isterim. Yada bu param 5'e katlanana kadar kazançtan şu kadar alırım gibisinden birşey desin. Ama ömür boyu ortakmış gibi para beklemek sanırım bir tek bize garip geliyor

Yok, hani ilerleyen senelerde bize bi katkısı olsa eyvallah ama öyle bir şeyde yok..