Bilmiyorum belki biraz garip gelmiştir soru
Şöyle izah ediyim.. Ses getircek büyük bir projemiz için yatırımcı arıyorduk. Buldukda.. 150 bin liraya kadar yatırım yapabileceğini söyledi. Sevindik tabi Neyse, şartları konuşalım dedik. Hani önce parasını amorti eder sonra güzel bi kar eder, eğer bize sonrasında yine katkısı olacaksa belli bir yüzde karşılığında kazançtan pay alır diye düşünüyorduk biz haliyle.. Adam hiç bu konulara girmeden ömür boyu belli bir yüzdenin sahibi olmayı teklif etti. İyi eyvallah dedik, sen paranı amorti ettikten sonra ve kar ettikten sonra bize ne gibi bir katkın olacak diye sorduk. Başlangıçta ben olmasam nasıl bu işe girişiceksiniz diye cevap aldık. Tamam parayı koydun ortaya, ama ilerde hiç bi halt etmeden hala para beklentisinde olmak nasıl bir şeydir onu çözemedik biz. Uzun lafın kısası, bu işler böylemidir ? Yatırımcı dediğin bi kere koyar parasını sonra ömür boyu gelsin paralar mı der? Neyse haliyle anlaşamadık. Arkadaşlarım olsun ben olayım yediremezdik böyle bişeyi kendimize.. Bakalım kendi çabalarımızla projeye start vermeye çalışıyoruz şu aralar. Allah'ın izniyle er yada geç hayata geçicek bu proje inşallah..