buraya son mesjım sonuçları bekliyorum eğer sen haklı görülürsen bir daha r10 girmeyeceğimi tekrar belirtiyorum.
hem satış konumu balataladın hemde toplamışsın iki tane arkadaş birde yorum yazdırıyorsun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:24:20 -->-> Daha önceki mesaj 22:22:07 --
Site alırken özellikle bu hit olayına dikkat etmek lazım adamlar para ile hit yolluyor doğal olmayan sonra ne oluyor hayal kırıklığı
kanıt koy .ne kadar boş insan dolmuş buraya böyle.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:53:17 -->-> Daha önceki mesaj 22:24:20 --
böyle bir saçmalık olamaz diğer konuyuda takip ediyorum muhattab bile olmayın Türkçeyle dalga geçenler sizin yerinizde olsadı ne yaparaardı acaba
konuya bakıyorum siz herşeyi yerli yerince yapıyorsunuz ve haklısınız
hit olayında sonun a kadar haklısınızda
ben böyle bir saçmalık görmedim...
diğer konuda takip ediyorsan ozaman yalanla iş yürütmeye çalışna birini savunduğunuda biliyorsundur.
ben nerde demişim iyi filmler koyarsan 2 k hit olur.bu lafı söylediğimi kanıtla yemin ediyorum sana bütün sitelerimi bedava vereceğim.
ben kanıtları koydum sundum.sen ise hayal ürünü kelimlerle üstte çıkmaya çalışıyorsun.yorum yazanlar ne kadar bilginiz var konu hakında ?