teşekkr ederim hocam öneri için düzenledim komple orayı

ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdaki ifade sitenizde Hakkımızda bölümünde yer alıyor:

"Bu Renkli Dünyamızda Sizlere Rengarenk Haberler ve Bilgiler Sunmak için buradayız. Renkkolik ailesi olarak Sizleri Bu Renkli dünyamıza davet ediyoruz. Renkkolik’de Moda Haberleri, Yemek tarifleri ve Teknoloji Haberlerini Takip edebilirsiniz. Renkkolik’e sizlerin Kolik olması Dileğiyle Mutlu günler dileriz."

Burada bence cümle içindeki büyük harfle başlayan kelimeleri düzeltmelisiniz. Alakası olup olmadığını bilmiyorum ama dilbilgisi kurallarına uygun derli toplu siteler istiyor Google.

saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:06:11 -->-> Daha önceki mesaj 22:05:20 --

tekcarem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin yazı fontları çok bozuk bence tek sebeb bu
hocam ben font ile ilgili bir sorun göremedim bi kaç pc den baktım normal görünüyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:09:03 -->-> Daha önceki mesaj 22:06:11 --

Sypho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım sorun 10 günlük site ile başvuru yapmanız. bugünlerde google buna çok dikkat ediyor. eski sitelerle başvuru yapmak doğru olacaktır diye düşünüyorum. yeni bir site ile adsense onay alan oldu mu forumda??
hocam arkadşaım 6 günlük siteyle adsense aldı alakası yok sanırım ben öyle biliyorum