tvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben direk hayvan beslenilmesine karşıyım (kedi köpek vs neysede özellikle kuş gibi) hayvansever olarak yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum bir kuşu kafese hapsedip ömrünü orada geçirmesine mahkum bırakmak . ama dediğim gibi yardıma muhtaç kedi köpek hadi neyse dışarı felan çıkartıp gezdirebiliyorsun, ama kuş, hamster felan hayvanlara yazık diye düşünüyorum, biraz konu dışı oldu kusura bakmayın
Biraz konu dışı olmuş dediğiniz gibi. Sonuçta benim aklımı kurcalayan bir soru var ve bunun cevabını almak için buraya konuyu açmayı uygun gördüm ve sizde farklı yerden yazmışsınız. Şimdi muhabbet veya papağanı sokağa salsanız ne olur? Kafadan ölür gider, martı yer, diğer yabani kuşlar yer.

Saka falan diyorsanız zaten yakalaması yasak bir kuş türü doğa hayvanı. Florya ve kanarya deseniz onları da sanıyorum yaşayacağı güzel doğaya bırakmaktır. Muhabbet kuşunu siz doğaya bırakırsanız bildiğim kadarıyla ölür. Ama bel ki yanlışta biliyorumdur. Ben tabii bu tarz kuşlar için konuştum bunların güvercini var güvercinlerin altları var (taklacı, posta, çakmaklı vesaire.)

Yine de teşekkürler. Farklı bir bakış açısı ve düşünce.