Beyler;
Hazırladığım bot gayet düzgün çalışıyor. Yalnız bir fonksiyon istediğim gibi çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim...
Siteye bağlanıyor, veriyi çekiyor, listeliyor,
Alt kısımda;
Alıntı
<?PHP
$exists = $wpdb->get_var("SELECT post_title FROM $wpdb->posts WHERE post_title = '$baslik'");
if(empty($exists)){
?>
<button type="button" onClick="gonder<?PHP echo $i; ?>();" >Ekle</button>
<?PHP }else{ ?>
daha önce eklenmiş.
<?PHP } ?>
Bu şekilde bir kod var. Bot başka bir amaca hizmet ediyordu ben kendime göre düzenledim. Orjinalinde
Alıntı
$exists = $wpdb->get_var("SELECT COUNT( * ) FROM $wpdb->postmeta WHERE meta_value = '$link'");
Var. Sanırım bu kod, konu linkinin karakter sayısını sayıyor. Ona göre ekleyip eklememe kararı veriyor. Fakat bana saçma geldi. İlla aynı sayıya sahip 2 link denk gelecektir.
Ben onun yerine listelenmiş konu başlığını wpDB'deki konu başlığı ile karşılaştırma yapmak istedim. Fakat her listelenen konuda
if(empty($exists)
ile Ekle butonunu veriyor bana...
Sorun değil ekle desem bile kaydet.php'ye yönleniyor orada da
Alıntı
$exists = $wpdb->get_var("SELECT post_title FROM $wpdb->posts WHERE post_title = '$baslik'");
komutu var, nasıl oluyor anlamıyorum ama orada çalışmayan kod çalışıyor ve exist içeriğini dolu görüp else ile Konu zaten var uyarısı veriyor..
E be mübarek madem çalışıyorsun, ilk konular listelendiğinde neden exist değişkeninin içeriğini boş gösteriyorsun ? diye soruyor insan
Umarım anlatabilmişimdir.. Yani istediğim konular listelendiğinde şayet DB'de mevcut ise EKLE butonu çıkmasın direk "konu zaten eklenmiş" uyarısı yazsın...