Merhaba,

Sahibinden(com) sitesinde bulunan hayvanlar alemi kategorisinde evcil hayvanlar bulunmaktadır. Orada da kuş kategorisinde; Muhabbet ve diğer türler bulunmaktadır. İlan başlıkların da ve ilan altlarında tamamıyla ücretsiz ve yem tarzında işlerden para almayacaklarını belirtiyorlar. Bende tabii ki güvenerek site üzerinden mesaj atıyorum veya direkt cep telefonundan arıyorum. Karşılaştığım durum ise bilindik durumlar; "Hayır! Kesinlikle ücretlidir. Fiyatı; 30 ile 100 tl arasında değişmektedir." Şeklindedir.

Bende doğal olarak hakkımı kullanarak Sahibinden(com) yetkililerine mail atarak ilgilenmelerini istiyorum ve kendileri de sağ olsunlar ilgileniyorlar. Şimdiye kadar en az "10" adet kadar ilan kaldırıldı benim şikayetim doğrultusunda. Ve ben de onlar, sizler gibi biliyorum ki sahibinden(com) sitesinde ücretli hayvan satışı yasak olduğu için zorunlu şablona uyuyorlar. Ancak o şablonu boşuna düzenlememişler yasak olduğu için satış yapamazsınız diye açık ve net bir şekilde şablonda belirtiyor zaten. Kurallarında da yer almaktadır bu, demek ki sitede yasak olduğu için satmayacaksınız o sitede. Farklı sitelerde serbest ise orada açın ilanınızı doğru değil mi? Yanlış mıyım sayın arkadaşlar.

Şimdi sizlere soruyorum; Ben kötülük mü yapmış oluyorum?