Arkadaşlar, öncelikle bu bir logo yarışması değildir, beğenmese bile en iyi logoyu seçmek zorundadır, haklısınız ama sonra değiştirebilir. marka veya domain ömürlüktür, değiştirme şansınız yoksa böyle bi iş için almazsınız.
Bu hakkımı saklı tutuyorum demek ihtiyaç görürsem kullanırım demektir. Açıkça ifade etmeliyim ki ihtiyaç görmedim, onca zaman açık kalan bir yarışma için gelen domainlerden 2 tanesi yarışmanın ve projenin amacına uygundu sadece ama çok vasattı onlar da. Daha iyi birşey beklemiyordum artık, vazgeçtim uzatmaktan ben de. Yine de birini alman gerekiyor, beğenmeseniz de almak zorundasınız diyorsunuz. Hanginiz önünüzde parlak bi domain dururken gidip 4 katına para verip başka bir domain alır? Hala domaini aldı, alacak paravanlara kuracak diyen arkadaş yazdıklarımı okumuyor mu acaba bir önceki mesajımı anlamadı mı? Asla kullanmayacağım bir domaine öneride bulunduk ve seçmek zorundasın diyerek zorbalık yapmış olmuyor musunzu? Herşey bi tarafa tamamen hatalı olduğumu varsayıyorum, hatamı nasıl düzeltebilirim? Herhangi bir domaine sen kazandın diyip ödeme mi yapmalıyım? Yarışmayı 2 gün mü uzatayım? Özür mü dileyeyim? Ne istiyorsunuz benden?
Domaini almak zorunda değilsiniz birinci seçip parayı ödemek zorundasınız. Kimse size o domaini al diye baskı uygulamıyor alıp almamak sizin elinizde.