Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumcu nickli arkadaşın verdiği bilgilere göre bu kesinlikle müşteriye ait olmayan bir kiralık sunucu. Bir ana makinadan sanal sunucu verilmiş.

Birincisi Xeon X5650 6 gerçek 6 sanal 12 çekirdektir. 8 verildiyse bu ana makina sahibinin kendi kararıyla verdiği bir işlemci hakkıdır, 8 gb bellek verilmiş redstationda x5650 modelli sunucuda 8 gb bellek yoktur, 64 gb bellek ile gelir.

Esxi bilgilerini talep edin herşey netleşir.
Ben esxi bilgilerini istedim fakat esxi kurulu değilmiş wmare vcloude kuruluymuş.

Ben sunucuyu satın alırken dell r210-2 olarak almıştım.
İşlemci :İntel Xeon E3 1270
Ram :8 GB DDR3 RAM
Harddisk :2x1 TB SATA-II HDD
Network : 1 GBit OnBoard - 100Mbps
Trafik : 3000GB Bandwith*
İşletim Sistemi : Centos / Fedora / Ubuntu / Debian / FreeBSD / Windows / Esxi / Proxmox
Lokasyon :Türkiye-Radore DC
IP Adresi: 4

Yani bu sunucuyu aldım fakat radorede hattı aşıyorsunuz bu yuzden extra fatura cıkacak diye profiloya taşıdılar
Şimdide profilodan ingiltereye tasıdılar sebep gene hattı aşıyormuşum
Bana sözlü olarak bilgi verdiler whmde 5tb bandı geçtiğimi göremedim
whmde 5tb band harcamıyorsam ne harcıyorum ben anlamış değilim

Sonucta şimdi buradayız ve bana vps mi verdiğiniz diye sormustum

Alıntı
Merhabalar,

Bulunmakta oldugunuz sunucu sanal sunucu degidir.Yonetim ve veri kaybi olusmamasi amacli wmware yazilimi icerisi den ayrilmis tek kaynaktir.
Eski sunucunuzun islemcisinden yuksek bir yapi ve yazma hizina sahiptir.Ayni zamanda paylasimsiz hatta sahiptir.

Sunucunuz tamamiyle paylasimsiz bir yapidadir bu konuda kuskunuz olmasin.Yarin sabah sunucunuzu detayli olarak inceleyecegiz.
dediler.
Sunucunun ve Cpanelin ücretini Yıllık olarak ödediğim için aylardır sıkıntılarım bitmedi 100 kere pişman oldum.

550tl kadar cpanel için
2100tl ise sunucuya odeme yaptım
Sanallastırma talep etmedim.