Bence google hadi bakalım eski domailerden hangileri güncel hangileri hak ediyor hangileri hak etmiyor sitelerin amacı ne bu düşüşlerle dalgalanmalarla neler yapacak sahipler diye güncelleme dizileri oturuyor. Attığınız yorumlara bakarak bağ kurabilirsiniz biraz düşünce ve mantık gerek. Böyle büyük bir dünyayı hadi bu ay olsun diyerek beklenti içine girip gereksiz düşünmemek gerek. Tabi bu benim fikrim sizler nasıl düşünürsünüz bilemem ama bana kalırsa bu durum böyle çünkü öyle büyük bir alan ki google böyle 1 ayla net sonuçla karşımıza zor gelir risk böyle güncellemeler ve sadece sabır gerekli gereksiz siteler er geç temizlenecektir o göz tırmalayan gereksiz içerikli siteler tahmini benim düşüncem bu yıl sonu saf haliyle bitmiş olacaktır ya da büyük ölçüde bu konularda tartışma uzar gider sadece siteleri gerçekten farklı düşünmek ve özen göstermek gerekiyor düşen kişiler bu dalgalanmaları ders alarak ilgi alaka ile beraber sonraki zamanlarda çok temiz içerikler elde edecek ve o çok iyi hit deyip ben bu hiti koruyayım düşüncesi bir anda kaybolarak hiç ummadığımız sonuçlar verecek bizlere. Tekrar yinelemek istiyorum ki bu benim düşüncem.
İyi forumlar
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2