Alıntı
R10 admini Google Optimizasyon kategorisinde program satışını yasaklamışdı. Bunun üzerine moderatörler program konularını Alışveriş Bölümüne taşımışlardı. Bir süre sonra bazı programların konularının Sosyal Link Borsası bölümüne taşındığını gördüm. Bende kibar bir dille birçok defa konuyu report ederek ve dönüş alamayınca ilgili kategori moderatörüne pm atarak benim konumum da Sosyal Link Borsası bölümüne taşınmasını rica ettim. Çünkü Alışveriş kategorisi kalabalık olduğundan konum altlara kayıyor, satışlarım etkileniyordu. 1 aya yakın süre kimseden bir dönüş alamamanın verdiği kızgınlıkla şöyle sözlerle tekrar bir report çekmiştim:
Biraz olsun şerefli insanlarsanız ilgili bölümde başka programların satışına izin vermenize rağmen benim konumu neden taşımadığınızı öğrenebilir miyim?
Uzun süre sonra bunu gören bir moderatör şu mesajı bırakarak beni banlamış:
Biz şerefsizsek aramızda ne işiniz var?
Dolayısıyla artık programın geliştirilmesi durmuştur. En küçük güncellemede bile müşterilerimi haberdar ettiğim gibi, gelişmenin duruduğunu da sizlere haber vermek istedim. Bu mailin başka hiçbir amacı yoktur. Herkese teşekkürler...
R10 Böyle İkiliklere Asla Ama Asla Düşmemeli......
Bence arkadaşın banını açılmasını istiyorum gerekli moderatörlerin işe ilgi ile bakmasını arz ediyorum...