100 dolar teklif geldiyse elinde bekletmeden sat
şunuda söylemeden geçemeyeceğim bize niye böyle müşteri gelmiyor sende şeytan tüyümü var arkadaş
1996 dan beri direkt bilgisayar servisi işindeyim. En son firmam 11 senedir açık. Tüm istanbul çapında teknik servis hizmeti veriyorum. Doğal olarak sektörel firma tanıdığım fazla.
Web sitesi de kurduğumuzdan insanlar hangi domaine yönlendirirsem onu tercih ediyorlar. Seo işinde önceliğim site adı ile cikmak istenilen kelimenin ayni olmasidir. Atv kiralama işine girecek birine zaten bende olan atvkiralama.com satmam gayet doğal.
İşin özü domain işinden pek anlamam benim için sadece öğrenmeye çalıştığım bir hobi. Ama bu evde oturup aldığım saçma sapan domainlerin yüksek paralara satılacağı hayalini kurmak değil. Bizzat tanıdığım binlerce firmanın gelecekteki veya mevcut ihtiyaçlarına uygun domainler almaktır.
prekast firmalari ile ilgili iş yapiyorsam prekast ile ilgili bir domaine acimadan 400 tl vermek sonra bu domaini 1000 tl ye satmak risk almak değil kendi firsatini kendin oluşturmaya çalışmakdır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:17:47 -->-> Daha önceki mesaj 13:58:30 --
o arkadaşla bizide tanıştırsana hocam
candost un elindeki domain listesini verdim. Ayrıca domain ihalellerini takip edeceği sitelerin adreslerini de verdim. Borsa ya bolca para bağlamış domain işini de benim tavsiyemle merak salmış durumda. Çok iyi bir insan olduğundan işi iyice öğrenmeden girmesini istemiyorum. Çok yoğun işleri var çok zaman ayırıp inceleyemiyor. Öğrensin biraz işi güzel domainler paraya acımadna alır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:22:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:17:47 --
Hocam bu tamamen yanlış anlaşılmış bir haber. ICANN Türkiyede şube filan açmıyor. Sadece kök serverlarından birisi de Türkiyede bulunacakmış.
Bakan haberi abartmış biraz.
Siz gelen 100 USDlik teklifi kaçırmayın. Haberin gerçeği yakında anlaşılır. O zaman kimse kuruş vermez domaine.
Aslında bakan taşınıyor diyerek olayı abarttı. İşin aslı sadece ofis açıyor dediğiniz gibi.