Muzaffer01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2012 ağustos ayında kredi kartım geldi 900 tl limit geldiği gün kullandım limit bitti cep telefonu almıştım neyse diğer ay gittim hepsini yatırdım şubeden borcum kaldımı diye de 3 defa sordum çok iyi hatırlıyorum Kalmadı dedi gişedeki Tansu hanımdı iyi hatırlıyorum ( çok güzel gözleri vardı neyse ) neyse 2013 şubat ayına kadar hiç kullanmadım madem kullanmıyorum kapatayım dedim şubeye gittim telefonla kapatılıyor dediler neyse aradım kapattım ama 3,87 tl borcunuz var dedi nasıl dedim ya var dediler neyse gişeden aynı kişiye Tansu hanıma parayı verdim 4 tl kesti kapattı kapandı diye bu sefer 2 defa sordum evet dedi makbuzlar hala evde duruyor bu ay mail gelmiş ekstre baktım

hatta resim

http://a1303.hizliresim.com/17/k/l4u6z.png

Nasıl oluyor bu olay ya anladım pazartesi şubeye gidecem
siz telefonu taksitli almışsınız ve sonradan tüm ekstre borcunuzu peşin yatırmışsınız ekstredende anlaşılacağı üzerine geçen aydan bu aya devir eden limit +362.68 TL 72.50 TL taksit varya onu düştüğü zaman +290.18 TL kullanılabilir bakiyeniz var bu taksit bitene kadar bu şekilde gözükür normal birşey yani borcunuz yok siz karta peşin yatırsanız bile taksit yaptırdığınız için her ay ekstrenize bu yansır ve artı olarak yansıyor şuanda sizin 4 taksitiniz daha var ve 290 lira yapıyor 4 taksit bittiği zaman harcama yapmadığınız müddetçe bir ekstre borcu gelmeyecektir