Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yuhuu bugün çok iyi kazanç geldi.

@fatihbaz mantıklı bende 1 kanal ile yoğunlaşırken bildiğim telif haksız bir sektörde 2. kanalıma haftada 10 tane video atıyorum.
işimi asla şansa bırakmayı sevmem hocam,temkinli olmak iyidir.yedekte adsense hesabıda olucak,kanalda olucak,videolarda olucak,kaynakda olucak.1 tek yere bel baglarsan,ufak bi prüzde gidersin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:01:29 -->-> Daha önceki mesaj 08:56:50 --

Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bencede çok haklısın. Sitede seo olsun host olsun domain olsun .... çok uğraş alanı var. Burda kendi taktiğini oluşturdun mu, iyi bir sektör yakaladın mı tamam. Akşam biraz daha yükleneyim kanala şöyle günlük 7-8 dolar gelse hiç fena olmaz
abi normalde tüm gün sitelerle ugraşırdım ben biraz para kazanayım diye,ne film izlerdim ne oyun oynardım nede başka bişey.şimdi günün yarısı film izliyorum,yarısı oyun oynuyorum.şuan mesela bu gün bi kanala atacagım 7 videoyu hazırladım.youtube kanalını açtım,kahvaltı yapıyorum karadayı dizisini izleyerek.altta warband açık,videolar yüklenmeye başladıgındada açıp oynumu oynayacagım.bu ara çok şükür keyfim yerinde.çıkıp dolaşıyorum,film izliyorum,oyun oynuyorum ve bu arada paramıda kazanıyorum çok şükür.eskiden tüm gün pc başında sitelerle ugraş dur...