arkadaşlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var bunu sizlere de açıyım bir ölçün bir düşünün bakalım.
Burada hepimiz birşeyler biliyoruz seo hakkında gerek kulaktan dolma gerekse yılların tecrübesi aramızda boş adam çok azdır...
hepimiz bir şeyler biliyoruz sitelerimiz hit alsın çok para kazanalım diyoruz neredeyse sitelerimizin çoğunu para için yapıyoruz....
özetle.. bir arkadaşım var net işlerine çok meraklıdır ama tek bildiği pc yi kapatıp açmaktır. benim vasıtamla bir site açtık bu arkadaşa konular girdi siteyle çok uğraştı bir amatör olarak fakat girdiği konuların %90 ı kopya içerik diğer sitelerde kopyaladı kendi sitesinde yayınladı vs. aradan biraz zaman geçti şimdi bu arkadaşın sitesi 10-15 k arasında geziyor.
bende ondan sonra kendime teknoloji cep işletim sistemleri hakkında bir site açtım özgün konular girdim anlatımlar yaptım sitemiz hitlensin diye seo yaptrdık linkler vs aldık bir türlü güzel hit elde edemedik.
kendim bir şeyler bildiğimi varsayarak sitemle uğraştım ama asıl olan hiç birşey bilmemek mi ? yada bu arkadaş mı çok şanslı kendisini hala hayretle takip ediyorum. işin garibi sitelerimiz aynı kategoride konular hemen hemen aynı script tema vs herşey aynı. onun için adsense başvurusu yaptık hemen onaylandı benım sitemi sürekli red ediyorlar ?