yukarıda belirttiğiniz tasarımlar konu içerisinde kaynak belirtme otomatik olarak yani kaynak:siteadı.com gibi sonra örnek vermek gerekirse konu adı 'araba oyun indir' konu içerisinde konu ile alakalı yazı var ise eğerki açıklamalarda konu adı ile ilgili kelime geçiryorsa konu içerisinde etiketliyor konu 'araba' 'oyun' 'indir' tıkladığınızda direk konuya yöneliyor
onun haricinde konuları siteye kopyalıyıp yapıştırdıgınızda resimleri siteye göre ayarlıyor yani resme tıkladıgınızda sitenizdeki açtıgınız konu tekrar açılıyor
aklıma gelenler bunlar,profilmdeki ticaret bölümümden konuya ulaşabilirsiniz daha iyi anlayabilmeniz için
siteye günlük olarak aşağı yukarı 10-20-30 değişiyo fakat paylaşacağım konuyu site adına upload ediyorum konu adını elle giriyorum vs resimleri upload ediyorum
site içersinde upload etmemde zor çünkü şuan kullandığım host zaten düşük site yeni oldugu için başlangıç paketinde üst pakete geçicem ilerde siteye upload etmem ftp nin şişmesine neden olmazmı
hergün içerik giriyorum fakat şu kara sayı giriyorum diyemem hergun bazı gün 5-bazı gün 30
meta tag olarak oyun editor,online oyun,oyun hileleri olarak yapılı
baclink'i dediğiniz gibi belli birsüre sonra alırım
teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun
Rica ederim başlangıç için gayet iyi, ftp şişmesi konusunda yanılıyorsunuz ama Google buna önem veriyor. İleride inşallah siteniz büyürse o zaman ftp uploadın önemini anlarsınız. Rica ederim kolay gelsin.
10 yıldır vBulletin kullanıyor 6 yıldır bazı destek sitelerinde destek veriyorum, yapılan tüm işlemlerin nasıl fayda sağladığı konularıma sonradan atılan yorumlardan bellidir, umarım yanlış birşey yapılmamış derken, forumda kullanıcı adı aratılarak kim yanlış kim doğru olduğu kişisel yada işlemsel buda ortadadır, kişi yada kişilerin işlerine dayalı yorumları biraz daha dikkatli yazalım.
Konu sahibi sana özel mesaj atıyorum.
Mesut niye bu kadar üzerine alındın ya, ben senin işine dil uzatmadım. Sakin ol biraz. Yalnız forumda kullanıcı adı aratırsak ilk başta ücretli vBulletin işlerinde ki konu çıkmasın.