elinizdeki stokların hepsine 200 tl verebilirim.
Piyasa değeri 115-145 TL hocam zaten ürünün.
Bu tarz insan metobolizmasına zarar veren ürünleri nasıl satıyorsunuz bir türlü aklım ermiyor. Üstelik 2 kuruş için...
Kalp hastası olmayanı bile kalp hastası yapabilir bu tarz şeyler.
Siz vücuda spor ile 1 gram yağ yakmayı emir ediyorsanız, bunu içer içmez 10 gram yak dediğinizde vücut afallar! Dışarıdan herhangi bir şekilde yağ yakımının (liposekşın dahil!) vücuda ne gibi zararları olduğunu biliyor musunuz?
Burada yıllardır kimsenin satışına tek bir olumsuz şey yazmadım, ama insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı!
O kadar zararlı bir ürün ki Seçkin eczanelerden alabilirsiniz.Üstelik sağlık bakanlığı nasılsa atlamış bu kadar zarar veren bişeyi

.
O kadar net konuşuyorsunuz ki sanki daha önce kullandınız kalbinizle alakalı problem yaşadınız.
fiyat uygun ürün başarılı bir ürün
Sağlığa zararı mutlaka var fakat düzenli bir spor ile kullanıldığında ciddi bir problem teşkil etmez
Hayırlı Satışlar .
Not : Ayrıca Liposuction sağlığa zararlı değildir aksine uzmanlarda liposuction ın vücuda faydalı olduğunu söylüyor çünkü seanslar halinde yapılıyor tek seferde vücudunuzdaki yağları almıyorlar biraz alıyorlar metabolizma o hale alışınca biraz daha sonra biraz daha ...
Aynen Öyle. Teşekkürler hocam.
her kutuda 40 stix mi var ?
Evet hocam . Adından anlaşılacağı üzere 40 Stix Hardcore.
merak ediyorum antrenmandan önce tartılıp antrenmandan sonra tartıldığınızda önce tartıldığınızdan hafif gelme durumu hangi gezegende mevcut??kaslar ısınıyor ve büyüyor ayrıca antrenman süresi boyunca içtiğiniz suyu düşünün,imkansız öyle bir şey olması.ayrıca tek antrenmanda 800 gram vermişsiniz bence tartıda bir hata var.
yanlış anlaşılmasın konuyu baltalama gibi bir niyetim yok.
Pazartesi günü antremana gittiğimde göstereceğim size

. Göreceğiz bakalım hangi gezegendeymiş .