Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bende bu konuda bir fikir söyliyim size normalde pek yazmayı sevmem ama umarım bilgilendirici bir yorum olur. Biz burada roman, kitap hikaye yazmıyoruz. Biz sitelerimize konu giriyoruz, Google çalışanları da illaki şunu düşünmüştür.
Örneğin ben bir Google çalışanıyım diyelim aynen bizim bahsettiğimiz kelime sayısı üzerinde toplantı yaptık. Başka bir google çalışanı bana desin ki kelime sayısına sınırlama koyalım işte atıyorum 100 kelimenin altındaki siteleri spama atalım.
Bende orada ona derdimki iyi hoş diyorsun da çoğu konu vardır 50 kelimede anlatılabilir, biz kalkıp 100 kelime sınırı koyarsak bu sefer kaliteli sitelerde gider. O zaman derdimki madem öyle bir sitedeki tüm makaleler 50 ile 100 arasında olan siteleri spama atarsak aradığımızı bulmuş oluruz.
Burada demem o ki biraz Google çalışanı gibi düşünün yorum yap kendinize.
Benim tavsiyem gün gelir 50 kelimelik konunuz olur, gün gelir 300 kelimelikte olur, önemli olan tek bir şey var. O da kullanıcı yazdığınız yazıyı sıkılmadan aradığını bulabilecek şekilde okumasıdır.
Şunu da eklemek isterim, 50 kelimelik konu olsun ben sonuna kadar okurum, ama 300 kelimelik bir konu olsa bana çok gelir amann kim okuyacak diyip kapatırım şimdi buradaki kazanç ve kayıp nedir?
50 kelimelik makalemi adam okudu 2-3 dakika bir zaman sitede kaldı. 300 kelimelik makalede ise adam sadece başlığı okudu konuya göz attı amann diyip çıktı burada en fazla 10 saniye kalmıştır.
Umarım cevabım yeterli olmuştur.
Saygılarımla.