icann'ın türkiyede ne işi var hakkaten? haberi icann'ın onayladığına dair bir haber var mı acaba icann'ın sitesinde falan.

bu arada mynetteki yorumlar güzelmiş;

Alıntı
Buradan çıkarılacak sonucu belirtmek istiyorum.İstanbul internet merkezi olacaksa dünyanın en kazık ve kalitesiz internetini kullanan bizlerin ödediği internet ücreti ikiye katlanacaktır diye düşünüyorum.Burası Türkiye
Alıntı
YouTubta aleyhine yayınlanan kendisi ile çelişkili konuşmalarının yer aldığı videoları yasaklayan başbakanın ülkesi internette küresel merkez olacakmış. İstanbul da tüm kargalar gülmekten ölmüşler sayın Binali Yıldırım.
Alıntı
ilk önce ülkendeki yerin altındaki 50 senelik kabloları değiştir fibere geç sonra yavaş yavaş zıpla anca uzaya çıkarsın.
--

cAgAbA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internet dedin mi dünyanın en önemli 3 merkezinden biriyiz olumsuz yorum yazan arkadaşlar bunu kabul edin artık
bahsettiğiniz bu merkezler nelerdir?