Peki hepsine amenna o halde, kimsenin lafıyla konu/konu gezip'de ekmeğe
TAŞ koymam. Ve biliyorum ki bir çok şeyin çok iyi farkında ve bilincindeyim. Fakat herkes ekmeğinin davasını yapıyorken insanların ekmeğinin üzerine gitmeyeceğim fakat iki şey yazmak isterdim sadece Allah'dan korkum var şöyle bir şey söyleyeyim sana.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:03:57 -->-> Daha önceki mesaj 00:02:13 --
Peki hepsine amenna o halde, kimsenin lafıyla konu/konu gezip'de ekmeğe
TAŞ koymam.
Ve biliyorum ki bir çok şeyin çok iyi farkında ve bilincindeyim. Fakat herkes ekmeğinin davasını yapıyorken insanların ekmeğinin üzerine gitmeyeceğim.
Fakat iki şey yazmak isterdim sadece Allah'dan korkum var şöyle bir şey söyleyeyim sana, bir insanın üzerinden laptop almak ve kendi üzerine değil'de karşında olan insanın üzerine senet yaparak borcunu ödemeden almak ve kaçmak nasıl bir erkekliktir ?
Hadi bunu'da geçiyorum. Alınan el'den paralara sana vereceğim diye/diye daha sonra kaçıp'da orta'dan kaybolmaya ne diyeceksin? Ya bunları'da geçelim milletin kullandıgı AWBS lisansının üzerinde oynama yaparak verileri alarak clonlayıp'da bir şeyler yapma çabasına girerek daha saymama gerek yok aslında çok şey varda bir kaç tanesini söylemek kafi diye düşünüyorum.
Adım'da soy adım'da belli benim PM olarak gönderiyorum.