SATIŞ İPTAL OLMUŞTUR
Sizde fiyat teklifi verebilirsiniz ancak benim kafamda belirlediğim fiyatlar aşağıda yazılıdır. Birinci Sayfa Sayfanızın Üye Sayısı : 335.517 kişi
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 1000-2000 arası
Fiyatı : 2.900

( Pazarlık Payı Elbette Var )
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 6 ağustos 2012 tarihinde kurulmuştur, sayılı(karşılıklı) reklam ile büyütülmekle birlikte günde kendiliğinden 1000-2000 üye arası artmaktadır. Sayılı reklamda 500-1000 üye arası rahatça kasmaktadır. Zorlama yapılırsa 2000 üye de kasılır. Bunu düşünerek günlük aktif bir sayılı reklam yapılırsa 7-8k arası hatta daha da fazla üye artışı sağlanabilir. Sayfada hile tarzı hiç birşey söz konusu değildir, tamamen organiktir.
İstatistikler:
İkinci Sayfa Sayfanızın Üye Sayısı : 267.736 kişi
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 1000-1500 arası
Fiyatı : 2.200

Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 21 ocak 2012 tarihinde kurulmuştur, sayılı(karşılıklı) reklam ile büyütülmekle birlikte günde kendiliğinden 1000-1500 üye arası artmaktadır. Sayılı reklamda 500 üye rahatça kasmaktadır. Zorlama yapılırsa 1000 üye de kasılır. Sayfada hile tarzı hiç birşey söz konusu değildir, tamamen organiktir.
İstatistikler:
Üçüncü Sayfa// SATILDI Sayfanızın Üye Sayısı : 246.274 kişi
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 500-1000 arası
Fiyatı : 2.000

Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 31 mart 2012 tarihinde kurulmuştur, sayılı(karşılıklı) reklam ile büyütülmekle birlikte günde kendiliğinden 500-1000 üye arası artmaktadır. Sayılı reklamda hafif zorlamayla 500 üye kasmaktadır. Sayfada hile tarzı hiç birşey söz konusu değildir, tamamen organiktir. Sayfada sayfa birleştirme engeli vardır ancak bu bir sorun yapmıyor ve sorun da çıkartmayacaktır.
İstatistikler:
Tradelerime bakabilirsiniz, bir kaç sayfa satışı yaptım ve hepsinde de ilk ödemeyi alıp sonrasında sayfayı teslim ettim. Ciddi alıcı olmayanların yazmamalarını rica ediyorum.