trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Şöyle ben makine müh. okumuyacaam demiyorum babamdan az biraz destek anlattığımda ilgi istiyorum nezaman anlatmaya çalışsam dinlemiyor buda beni hem üzüyor hem sinirlendiriyor altı üstü beni dinleyecek sonra kararını vericek ben ona yeterince olumlu sunum yapıyorum ama beni dinlemiyor bile anlatırken..........
gelgelelim 5milyar kazanabilen bir mühendis olman için yurtdışında master yapmış iyi bir universiteden mezun olmuş olman ve çaylaklık dönemini min 10 sene gibi sürede bitirmen nerden baksan 5 milyar maaş alabilmek için 15-20 senem var.

Yurtdışında yada gemilerde çalışarak yüksek maaş alabilirsin. Ticaret yapacağım diyorsun ama herşey legal ve vergilimi olacak. Benim bir tanıdığıma 70 bin lira ceza geldi faturasız mal sattığı için internet üzerinden.

Ben senin yaşındayken harçlık alamıyordum doğru dürüst. İnan herkesin projesi büyük zengin olma planları var. Babanda bunu bildiği için içinden bir an önce büyüse bu çocukta aklı başına gelse diyordur. Biraz daha piş ufak ufak satışlar yapmaya devam et. Herşeyin zamanı var.