20 yasında makıne muhendıslıgı ogrencısısın.
5 bın TL ye ihtiyacın var tavsiyem kredi çekme madem o kadar istiyorsun bunu yapmayı burada editörlük makale işleri falan yap r10da En fazla 1 senede o parayı toplarsın yeterince çalışırsan sürmez bile.
Gerçekten yapmak istiosan bence bu daha mantıklı.
Zamanım kısıtlı zaten şuan az bütçe ile ticaretimi yapıyorum 1 seneye o parayı zaten çıkarırım.sadece alan niş olduğundan elimden kaybetmek istemiyorum şuan TR de tek elim ama stok sıkıntım oluyor ilk getirdiğim parçaları bugün toptan sattım elimde ürün kalmadı çoğu yolda ve aklımda 25 taneye yakın ürün çeşidi var ben sadece şuan 4-5 çeşit getirebiliyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35:58 -->-> Daha önceki mesaj 21:34:33 --
5.000 lira ile ticaret yapamazsın. Makine mühendisi olursan o parayı ayda kazanabilirsin. Bence babanı dinle oku. Dinlemediğine göre gerçi başka bir sorun var burada belirtmediğin?
Şöyle ben makine müh. okumuyacaam demiyorum babamdan az biraz destek anlattığımda ilgi istiyorum nezaman anlatmaya çalışsam dinlemiyor buda beni hem üzüyor hem sinirlendiriyor altı üstü beni dinleyecek sonra kararını vericek ben ona yeterince olumlu sunum yapıyorum ama beni dinlemiyor bile anlatırken..........
gelgelelim 5milyar kazanabilen bir mühendis olman için yurtdışında master yapmış iyi bir universiteden mezun olmuş olman ve çaylaklık dönemini min 10 sene gibi sürede bitirmen nerden baksan 5 milyar maaş alabilmek için 15-20 senem var.