Site adresi: Pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 250 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam eklendmedi. ( Prensip gereği tanıtım yazısı ve link satışı yapmıyordum )
Sitenin açılış tarihi: 2013'ün ilk saatleri.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji, İnternet, Sosyal Medya, Android, Mobil, Program ve Yazılım, Bilgisayar, İnceleme, İnfografik, Nasıl Yapılır?, Oyun, Webmaster kategorilerimiz bulunmaktadır.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100~200 ( Hitin büyük kısmı arama motorlarından gelmektedir )
Pagerank değeri: Pr0'dır gelecek güncellemede en az pr2 alacağını düşünmekteyim.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yoktur.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır yoktur.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet dahildir Wordpress kullanılmıştır, ücretli tema alınıp üstünde %50'ye yakın editleme yapılmıştır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömürlük.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yoktur.
Evet arkadaşlar yukarıdaki kısımı okuduysanız burayı mutlak okumalısınız! - Site Yandex News kayıtlıdır.
- Sitede 60 Adet tek tek ellerimle yazdığım özgün yazı bulunmaktadır.
- Site Bumerang'a başvurduğum gibi platin üye olarak eklenmiştir ( Bumerang tanıtım yazıları vs. kesinlikle yayınlanmamış olup sadece Yazar kafe üzerinden ziyaretçi çekmek için kullanılmaktadır. )
- Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Quup, Delicious, FriendFeed bu sosyal ağlar en aktif şekilde kullanılmış, kesinlikle otomatiğe bağlanmamış olup tüm yazıları tek tek ellerime sosyal ağlarda paylaşmış bulunmaktayım.
- Sitedeki tüm yazılar için özel olarak resim hazırlamış bulunmaktayım, eğer pm ile site adresini istediğinizde yazılara bakarsanız göreceksinizdir.
- Site şuan Alexa Global 500k olmakla beraber hızla düşmektedir, ayrıca alexa Tr sıralaması 4k'dadır, Alexa global sıralaması 300k'larda olan birçok siteyi Tr sıralamasında geçmiştir.
- Sitenin en ince ayrıntısına kadar site içi optimizasyonu yapılmış olup, site dışı olaraktan sadece 5 adet tanıtım yazısı ve 3 adet link alınmıştır.
- Site için özel olaraktan blogger teması hazırlanıp dağıtılmıştır, yoğun ilgi görmüştür.
- Site için hazırladığımız temanın v2 sürümünüde hazırlamış bulunmaktayız, dağıtıp dağıtmamak siteyi alacak olan arkadaşa kalmıştır.
- Sitenin humans.txt'sinden kullanım şartlarına kadar hepsini özenle hazırladım.
- Sitede toplam 14 kategori, 60 yazı ve 202 yorum bulunmaktadır.
- Site domain uzantısı .com olmakla beraber .org domain uzantısınıda .com adresine yönlendirmiş bulunmaktayım.
- Sitenin tüm sosyal ağ hesapları site için açtığım bir gmail hesabına bağlıdır.
Evet arkadaşlar lütfen boş yere pm istemeyiniz, aslında satmaya niyetim yoktu lakin önümde hayatımın yönünü belirleyecek olan önemli sınavlar var, onlara yoğunlaşmam gerekiyor. Zaten en başından satmaya niyetim olsaydı bu kadar ilgi-alaka göstermezdim. İsteyen arkadaş hostu kendi üstüne alabilir orası ona kalmıştır, lakin ben taşımadan fln anlamam, ben ücreti aldıktan sonra taşımayı kendisi yapar ve taşımadan dolayı oluşacak sorunlar kendisine ait olacaktır, domainler ihs'de kayıtlıdır. Siteyi alacak olan arkadaşa her zaman her türlü yardımcı olabilirim, kendisine site dışı seo için tavsiyede verebilirim.