Usta ne seo ne başka birşey tek birşey var o da emek sitenize 100-150 kelime özgün makale yazıp 5-10 resim ekledikten sonra bloglarda sosyal ağlarda pligg sitelerde bir bir kendi elinizle paylaşmıyorsanız yani emek vermiyorsanız bir yerlere gelmeniz çok zor. Benim şuana kadar 4-5 sitem oldu bir forum sitem http://osmanlitr.com ilk başlarda ilgilendim ilgilendim sitenin hiti geldi 1-1.5k ya ben dedim bu saaten sonra rahatım 2 backlink alırım sitede zaten 7500 küsür konu var php de öğreniyordum ve güzel bir siteden konu çeken bir bot yazdım oh bu aldıklarımlada 3 k yı garanti görürüm dedim aldık aldık ve sonuc işe bu bunun gibi 2-bunun gibi üç sitem daha oldu ve sonunda bu işin seoyla fln alakasının olmadığını gördüm. Yeni bir moda sitesi açtım dedim bu sitenin üzerinde ne olursa olsun çok düşücem yineo saçma sapan linklerden almıcam dedim. Tam 6 hafta neredeyse doğru dürüst hit almadım ancak google sonunda benimde yüzüme güldü ve sonuç işte bu anlıcağın ne kadar ekmek o kadar köfte ne kadar emek o kadar hit demek =)