Merhabalar , Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.Fakat kurulumu yaptım herşey çok güzel oldu. Tek bir yerde takıldım bir hata var sanırım.
- Yeni Yazı / Farklı Kategori seçtigimiz kategori açılıyor fakat yazdıgımız yazı üst anakategoride kalmaktadır. Bunu nasıl çözümleyebilirim.
yardım edebilirmisiniz. teşekkürler.
Zahriyan, konuyu yeniden eklediğin için teşekkürler.
Yorum yapan arkadaşlara da değerli yorumları için ayrıca teşekkür ederim.
Dün, temanın yeni versiyonunu yayınladık. Yeni versiyonla birlikte gelen özellikler aşağıda:
1.6 Alfa sürüm güncellemesi- Yeni: Yönetici isimlerini forumda farklı renkte görüntülenmesi özelliği eklendi.
- Yeni: Arama özelliği eklendi!
- Yeni: Reklam, logo ve telif hakkı bölümlerinin düzenlenebileceği tema kontrol paneli eklendi.
- Sayfalama sorunu düzeltildi.
- Üst menü sorunu düzeltildi.
- Konu ve yorumlardaki mesaj sayısı tutarsızlığı hatası giderildi.
- Kullanıcılar tarafından eklenen blog adreslerinde hata olması durumunda forumun hata vermesi sorunu giderildi.
- Forumda neler oluyor bölümü kodlarındaki ufak hata giderildi.
- CSS dosyası için versiyon özelliği eklendi.
Temanın diğer özellikleri ve önceki sürüm güncellemelerindeki değişiklikler, kurulum sayfasının sonunda mevcut.
Temadaki her sürüm güncellemesinde yaptığımız değişiklikleri ve yenilikleri sitede yazıyoruz ve kodlarımızı da elden geldikçe açıklama satırları ile yazıyoruz.
Tema dosyalarının hiçbirini şifrelemedik ki merak edenler açıp kodlara baksınlar.
Amacımız sadece tema geliştirmek, dağıtmak değil. Aynı zamanda tema yapımıyla uğraşmış olan fakat WordPress'i blog dışında da kullanmak isteyen arkadaşlar için kodları nasıl kullandığımızı göstermek.
Umarım faydalı oluyoruzdur.
Hem kendi sitemizde hem r10'da bu konuyu takip ediyoruz. Karşılaştığınız hataları, önerilerinizi veya merak ettiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.