Yanıma gönder 1 ayda 10kg garantisi veriyorum
Kilo almak çok kolay örnek: Gece yatarken Acılı Adana dürüm yesin.
Sonra üzerine baklava yesin yada kremalı pasta çay felan içsin arada yediklerini eritsin sonra uyusun.
Düzenli olarak her gece yatmadan önce bunları yapsın 1 ayda 10kg dan fazlasını alır sonrada neden ben 1000kg oldum demesin
Sizin önerdikleriniz kilo değil, yağ almaktır. Düzenli bir şekilde kilo almak ile bir hafta da cumburlop her önüne geleni yemek sağlık açısından farklı şeyler. Diyetisyen uzmanı filan değilim ancak, spor hocamızın tavsiyelerini söylüyorum.
Konunun cevabına gelirsek, benim tavsiyem bir hekime filan danışmanız. Her bünye aynı değil sonuçta, her şeyi yiyerek kilo almak saçma geliyor. Doktor kontrolünde, doktorun verdiği programa bağlı kalarak rahatça sorununuzu giderebilirsiniz diye düşünüyorum.
Diğer bir alternatif ise, spor salonuna yazılmak. Şöyle ki;
Ben ilk salona yazıldığımda 110 kilo civarı filandım. Hocamın bana verdiği program ise şöyleydi.
"Önce kilo ver, sonra tekrar doğru bir şekilde kas olarak hacim olarak tekrar al." Bunun altını çiziyorum çünkü gerçekten çok önemli.
Ancak gel gelelim spor salonuna sürekli gidip gelemedim, bir müddet sonra bırakmak zorunda kaldım. Ancak inanılmaz bir fark oluyor. Şuan 99-101 arasında gidip geliyorum. 10-15 kilo civarı fazlam var, onları da atarsam kurtulurum inşaallah.